MultidataSoft » Solutii » Solutii personalizate

Solutii personalizate

Tinem legatura: Facebook Linked In Twitter Youtube

Complexitatea mediului de afaceri actual reprezinta o provocare pentru fiecare companie in a realiza o cat mai buna utilizare a resurselor investite si cu consecinte imediate cresterea rezultatelor obtinute. In acest
sens, Multidatasoft furnizeaza specialisti capabili sa proiecteze si sa implementeze aplicatii personalizate in tehnologia Oracle care sa se plieze in contextul individual al clientului si exploateze la maximum resursele informatice existente.

Flexibilitate
Aplicatiile personalizate realizate de noi se bazeaza pe standardul de programare din tehnologia Oracle care are o mare capacitatea de adaptare la sistemele de gestiune integrate existente si viitoare. Scopul final al fiecare personalizari este ca aceasta sa poata genera rezultat asteptat pentru o foarte lunga perioada de timp de acum inainte.

Responsabilitate
Multidatasoft furnizeaza aplicatii personalizate intr-o maniera structurata si planificata dar intelegem foarte bine si nevoia de flexibilitate din timpul implementarilor. Noi acordam o atentie deosebita la comunicare cu clientul necesara pe tot parcursul dezvoltarii fiecarui proiect pentru a ne asigura ca solutiile pe care le construim sunt cele asteptate de catre client. De aceea, specialistii nostri realizeaza activitatile de dezvoltare si implementare la sediul clientului unde se pate mentine o comunicare in cel mai facil si direct mod pentru clientul nostru.

Toti manageri nostri de proiecte au o experienta extinsa acumulata in proiectele implementate anterior. Prin aceasta, ne asiguram ca functionalitatile de configurare si de programare ale aplicatiilor pe care le implementam vor fi folosite in modul cel mai functional si personalizat pentru afacera clientului.

Tehnologiile folosite in programare sunt:

  • tehnologii Core Java si Open Source
  • Oracle Application Framework
  • BI/Data Warehousing
  • Oracle Database 11g
  • Java Development Kit
  • Forms, Reports, PL/SQL
  • Oracle Applications EBS Release 12 & Fusion