MultidataSoft » Servicii » Baze de date

Baze de date

Tinem legatura: Facebook Linked In Twitter Youtube

Aveti nevoie de sprijin in rezolvarea situatilor aparute in infrastructura dumneavoastra de stocare si gestionarea a datelor? Multidatasoft va pune la dispozitie asistenta specializa pentru urmatoarele tipuri de activitati:

  • Instalarea de baze de date Oracle – Multidatasoft va furnizeaza specialisti in baze de date pentru implementarea produselor Oracle 11g and RAC cluster databases;

 

  • Serviciu de modernizarea si aducerea la versiunile cele mai recente a bazelor de date deja instalate - Multidatasoft va ofera specialisti care realizeaza aceste tipuri de modernizari ale infrastructurii existente intr-un timp cat mai scurt asigurand continuitate in desfasurarea activitatii operationale.

 

  • Serviciu consolidare baze de date –in cazul in care aveti mai multe baze de date care trebuiesc consolidate Multidatasoft va ofera solutii pentru integrarea acestora intr-o singura instanta.

 

  • Serviciu de migrare a bazelor de date – Multidatasoft furnizeaza specialisti in realizarea proiectelor de migrare de la DB2, SQL Server sau Informix catre baze de date Oracle

 

  • Gestionarea bazelor de date la distanta – Multidatasoft furnizeaza asistenta 24/7 pentru asigurarea continuitatii sistemelor critice de baze de date din afacerea dvs.

 

  • Serviciu de calificare al angajatilor – Multidatasoft ofera cursuri pregatitoare angajatilor dvs pentru utilizarea si intretinerea bazelor de date Oracle la locul de functionarea al acestora.